Hoogwerker huren

Soorten Hoogwerkers

Maes Hoogwerkers is specialist in het verhuren en verkopen van hoogwerkers aan professionals. Het is ook mogelijk om als particulier onze hoogwerkers te huren.

Hoogwerker op vrachtwagen huren

Lichtgewicht zelfrijder

Zonder bedienaar

Onze hoogwerkers voor verhuur

Met een hoogwerker werk je op een veilige, efficiënte en doeltreffende manier aan hoge en soms moeilijk te bereiken plaatsen. Een hoogwerker komt van pas op plaatsen waar een stelling niet mogelijk of hinderlijk is. Hoogwerkers hebben een snelle opsteltijd waardoor je ze eenvoudig inzet op het moment dat je ze echt nodig hebt.

Aan het einde van de dag kan je je hoogwerker(s) eenvoudig verplaatsen om zo weinig mogelijk hinder te ondervinden in je omgeving. Bovendien ben je met een hoogwerker veel flexibeler in je bewegingen en de hoogtes die je moet bereiken.

Laat ons weten welke hoogwerker je wil huren en we helpen je graag verder.

Hoogwerker Huren - Maes

HOOGWERKER HUREN?

BEKIJK AL ENKELE ZAKEN VOORAF OM DE BESTE HOOGWERKER TE SELECTEREN.

Maes Hoogwerkers staat klaar om jou zo snel en efficiënt mogelijk verder te helpen. Wil je een hoogwerker huren? Voor een vlotte behandeling van je aanvraag denk je best al eens na over:

  • Welke werken zal je uitvoeren met de hoogwerker?
  • Heb je de hoogwerker nodig voor binnen- of buitenwerken?
  • Welke hoogte en afstand moet de hoogwerker bereiken?
  • Over welke ondergrond moet de hoogwerker zich verplaatsen?
  • Moeten er ook materialen of benodigdheden mee naar boven?
  • Is er een beperking in doorrijhoogte of doorrijbreedte?

Door op voorhand na te denken over deze vragen, geven we je doeltreffend advies en gaan we snel aan de slag met het leveren van de beste hoogwerker. Zit je nog met vragen rond de hoogwerker die je wil huren? Neem dan vrijblijvend contact op met ons commercieel team.

Hoogtewerkers voor verhuur

Maes Hoogwerkers voor verhuur

Hoogwerker huren met of zonder bedienaar

Hoogwerkers tot 30 meter mag je huren zonder bedienaar. Voor de grotere hoogwerkers zit er altijd een bedienaar bij de huurprijs inbegrepen. Wij geven regelmatig opleidingen aan onze machinisten om jou zo de nodige kwaliteit, efficiëntie en veiligheid te garanderen.

Afhankelijk van de hoogwerker moet je ook over een rijbewijs C beschikken.

Bekijk zeker ook ons gamma hoogwerkers op bestelwagen waarvoor een rijbewijs B vaak al voldoende is.

Wij geven je altijd een korte opleiding over de bediening van de hoogwerker.

Hoogwerker met bedienaar huren

Hoeveel kost het om een hoogwerker te huren?

Wil je een hoogwerker huren om werken op hoogte uit te voeren? Maes Hoogwerkers heeft een groot aanbod hoogwerkers te huur.

De kostprijs voor het huren van een hoogwerker is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Welke hoogte en afstand moet je hoogwerker bereiken?
  • Hoeveel dagen heb je een hoogwerker nodig?
  • Is het nodig om een bedienaar bij je hoogwerker te huren?
  • Zijn er vergunningen nodig?

Neem vrijblijvend contact op met ons commercieel team via het contactformulier of bel naar +32 3 484 62 62. We helpen je graag verder bij het vinden van de ideale hoogwerker voor jouw project.

Hoogwerker Huren bij Maes Hoogwerkers

Wie mag een hoogwerker huren?

Hoewel je geen verplichte opleiding nodig hebt voor het bedienen van hoogwerkers, heb je wel bijna altijd verplicht een rijbewijs C nodig (afhankelijk van de grootte van de hoogwerker).

Heb je een rijbewijs B? Dan mag je onze hoogwerker op bestelwagen huren.

Contacteer ons voor het huren van hoogwerkers op vrachtwagens, hier zit een bedienaar mee inbegrepen in de huurprijs. Zij rijden de hoogwerker tot bij je werken, stellen de hoogwerker veilig op en bedienen de korf tot aan de gewenste hoogte en positie. Onze mensen zijn professioneel opgeleid om jouw werken veilig uit te voeren.

Wat is een powerlift systeem op een hoogtewerker?

Maes Hoogwerkers is de Belgische initiatiefnemer achter het powerlift systeem. Dit is een oplossing die het tillen van lasten mogelijk maakt terwijl de korf naar boven gaat. Zo kunnen materialen en/of benodigdheden makkelijk mee naar boven om je werkzaamheden op hoogte uit te voeren.

Ons powerlift systeem bestaat uit twee hijsarmen die bevestigd zijn op de korf van onze hoogwerkers.

Wij waren de pionier in België die deze machines, inclusief erkenningen en vergunningen bezit. Ondertussen hebben we dus al heel wat ervaring en expertise opgebouwd.

Heb ik een opleiding voor het bedienen van een hoogwerker nodig?

Officieel is het volgen van een opleiding om de meeste hoogwerkers te bedienen niet verplicht. Toch is het handig en slim om een officieel certificaat op zak te hebben. Bij schade of ongevallen bewijs je op deze manier aan je verzekering dat je voldoende kundig bent om een hoogwerker te bedienen. Al onze bedienaars hebben intern de nodige opleidingen gevolgd om de kwaliteit, efficiëntie en veiligheid te garanderen. Bij opdrachten in de hoogte is dit uiterst belangrijk.

Heb je geen opleiding gevolgd? Kies dan voor de optie hoogwerker inclusief bedienaar. Onze professionals helpen je graag verder om alles soepel en veilig te laten verlopen.

Heb ik vergunningen nodig voor het huren van een hoogwerker?

Indien je werken of de toegang tot je werken zich op de openbare weg bevinden, moeten er altijd vooraf vergunningen aangevraagd worden. Hiermee helpen wij je ook samen met Traffic Signs.

Maes Rent & Sale

Voor de aankoop van een hoogwerker kan je terecht bij onze collega’s van Maes Rent & Sale, onze partner voor verkoop en verhuur van hoogwerkers zonder bedienaar. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan van hoogwerkers op bestelwagen en op chassis cabine tot 3,5 ton geschikt voor rijbewijs B. Een volledig elektrische hoogwerker behoort ook tot de mogelijkheden.
Voor hoogwerkers gebouwd op een onderwagen van meer dan 3,5 ton (rijbewijs C) kan je ook bij hen terecht en dit tot een werkhoogte van maar liefst 103m. Ze bieden een uitgebreid gamma van verschillende leveranciers aan. Ze surfen mee op de ervaring en vakkennis van Maes Hoogwerkers en bieden zo altijd de laatste nieuwe trends en technologieën aan.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen

Over Maes Hoogwerkers

Wij verhuren als enige in Europa de unieke combinatie van hoogwerkers op vrachtwagen, op bestelwagen, spinhoogwerkers en mobiele torenkranen. Maes Hoogwerkers is meer dan 45 jaar gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers en kranen met bedienaar, maar er zijn ook enkele modellen mogelijk te huren zonder bedienaar. 

Wij beschikken over het grootste gamma aan hoge hoogwerkers (> 50 m) in Europa en het grootste aanbod van mobiele torenkranen in België. Tot ons assortiment behoren onder andere de hoogste hoogwerker ter wereld, 103 m, en de sterkste mobiele torenkraan, AT7.

Wij bieden ook rijplaten en schotten aan voor een vlotte toegang, stabiele ondergrond en/of bescherming van ondergrondse leidingen. Indien gewenst kunnen wij ook vergunningen en signalisatie organiseren om veilig en volgens de wettelijke vereisten een toestel op openbaar domein te plaatsen. Hiervoor werken wij samen met ons zusterbedrijf Traffic Signs die hierin al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is.

Over Maes Hoogwerkers Verhuur