Hoogwerkers op vrachtwagen huren

MAES HOOGWERKERS

HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN VERHUUR

Met een hoogwerker op vrachtwagen werk je veilig en doeltreffend aan hoge en moeilijk bereikbare plaatsen.

Maes hoogwerkers heeft een uitgebreid aanbod hoogwerkers op vrachtwagen te huur. De huurperiode en huurtermijn bepaal je zelf.

Naast hoogwerkers op vrachtwagen kan je bij Maes ook een algemene hoogwerker huren. Eventueel met het unieke Powerlift systeem. Daarmee kan je ook materiaal hijsen. Zo hoef je geen bijkomende machine te huren.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Maes hoogwerkers.

HOEVEEL KOST HET OM EEN HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN TE HUREN?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Welke hoogte en afstand moet je hoogwerker bereiken?
  • Voor welke termijn heb je de hoogwerker nodig?
  • Heb je vergunningen nodig?

Neem contact op met ons commercieel team voor een vrijblijvende offerte.

Als je vaak een hoogwerker gebruikt, heb je ook de mogelijkheid om een hoogwerker te kopen.

WAT IS EEN HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN?

Bij een hoogwerker op vrachtwagen is de hoogwerker op het chassis van de vrachtwagen gemonteerd. Deze hoogwerkers hebben een stabiel platform. Zo werk je veilig en efficiënt op hoogtes tot 103 meter. De korf van de hoogwerker is voorzien van stroom. Zo bedien je je werkmateriaal op hoogte zonder gevaarlijke, loshangende kabels.

Hoogwerkers op vrachtwagen zijn heel flexibel. Daarom zijn ze geschikt voor werken op de openbare weg of in een stedelijke omgeving. Na gebruik kan je de hoogwerker eenvoudig verplaatsen. Zo zet je hem doeltreffend in op verschillende plaatsen.

HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN HUREN MET BEDIENAAR

Wil je een hoogwerker op vrachtwagen huren? Dan moet je ook een bedienaar mee huren. Zo garanderen we de veiligheid en het efficiënte gebruik van onze hoogwerkers. Onze professionele bedienaars hebben de juiste certificaten. Regelmatig volgen ze bijkomende opleidingen.

Ze denken en werken met jou mee om jouw werken vlot te laten verlopen.

Onze bedienaars rijden de hoogwerker tot bij je werken, stellen de hoogwerker veilig op en bedienen de korf tot aan de gewenste hoogte en positie. Alleen de hoogwerker op vrachtwagen onder de 30 meter mag je huren zonder bedienaar.

UITGEBREID AANBOD HOOGWERKERS OP VRACHTWAGEN TE HUUR

Met meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van hoogwerkers heeft Maes hoogwerkers een uniek en volledig aanbod. Welke hoogwerker op vrachtwagen je ook wil huren, Maes helpt je verder. In ons aanbod vind je hoogwerkers op vrachtwagen van 26 meter tot 90 meter.

Moet je extreme hoogtes bereiken? Dat kan. Huur onze hoogwerker op vrachtwagen met Powerliftsysteem. Die gaat tot 103 meter en is daarmee de hoogste ter wereld.

HEB JE EEN VERGUNNING NODIG OM EEN HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN TE HUREN?

Bevinden jouw werken of de toegang tot je werken zich op de openbare weg? Dan moet je op voorhand een vergunningen aanvragen. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hier graag mee verder.

BESCHIKBAARHEID HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN

Heb je dringend een hoogwerker op vrachtwagen nodig? Dankzij ons grote aanbod kunnen we je snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren van Hoogwerker op vrachtwagen

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN HOOGWERKER OP VRACHTWAGEN WIL HUREN?

Je huurt een hoogwerker op vrachtwagen altijd met bedienaar. Enkel zo kunnen wij de veiligheid en doeltreffendheid van jouw hoogwerker op vrachtwagen garanderen.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen