Lichtgewicht zelfrijdende hoogwerker huren

Lichtgewicht zelfrijdende hoogwerker voor verhuur

MAES RENT & SALE

VERHUUR ZELFRIJDENDE HOOGWERKERS

Met een zelfrijdende hoogwerker werk je veilig, doeltreffend en efficiënt aan hoge en moeilijk bereikbare plaatsen. Dit type hoogwerker is uitgerust met een eigen aandrijfsysteem. Zo verplaatst de hoogwerker zich zonder externe hulp.

Een zelfrijdende hoogwerker huren om je project te ondersteunen? De huurperiode en de huurtermijn bepaal je zelf.

Professional of particulier? Altijd welkom bij Maes om een zelfrijdende hoogwerker te huren.

HOEVEEL KOST HET OM EEN ZELFRIJDENDE HOOGWERKER TE HUREN?

De prijs om een zelfrijdende hoogwerker te huren, is afhankelijk van verschillende factoren. Eerst en vooral speelt de hoogte van de machine een belangrijke rol. Daarnaast hebben het merk, de huurperiode en huurtermijn een grote invloed op de prijs.

Neem contact op met onze commerciële dienst door te bellen naar +32 490 300 220 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

In de prijs die je ontvangt, zitten volgende zaken inbegrepen:

  • Geen beperking in werkdagen/werkuren
  • Verzekering

WAT IS EEN ZELFRIJDENDE HOOGWERKER?

Een zelfrijdende hoogwerker is een type hoogwerker dat zich verplaatst zonder de hulp van externe voertuigen of machines. In tegenstelling tot een traditionele hoogwerker, zoals een hoogwerker op bestelwagenhoogwerker op vrachtwagen of een spinhoogwerker, werkt een zelfrijdende hoogwerker volledig autonoom.

TOEGANKELIJKHEID ZELFRIJDENDE HOOGWERKER?

Met een zelfrijdende hoogwerker krijg je snel en gemakkelijk toegang tot verhoogde werkplekken. Zonder afhankelijk te zijn van externe voertuigen of installatie. Ze worden vaak gebruikt in verschillende sectoren, waaronder bouw, onderhoud, evenement en industrie.

UITGEBREID AANBOD ZELFRIJDENDE HOOGWERKERS TE HUUR

Met meer dan 45 jaar ervaring in het verhuren van hoogwerkers, heeft Maes Rent & Sale een uniek en volledig aanbod. Welke zelfrijdende hoogwerker je ook nodig hebt, je vindt hem bij Maes. Je bepaalt zelf voor welke periode je een zelfrijdende hoogwerker wilt huren. Wij doen de rest.

Maes Rent & Sale biedt je zelfrijdende lichtgewicht hoogwerkers tot 28 meter hoog meter hoog

HEB JE EEN VERGUNNING NODIG OM EEN ZELFRIJDENDE HOOGWERKER TE HUREN?

Meestal heb je geen vergunning nodig. Bevinden jouw werken of de toegang tot jouw werken zich op de openbare weg? Dan heb je wel vergunningen nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee graag verder.

ZELFRIJDENDE HOOGWERKERS BESCHIKBAAR VOOR VERHUUR

Heb je dringend een zelfrijdende hoogwerker nodig? Dankzij ons groot aanbod helpen we je snel verder. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Telefonisch zijn we 24/24 bereikbaar voor service bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren van Lichtgewicht zelfrijdende hoogwerker

Moet je een rijbewijs bezitten om een zelfrijdende hoogwerker te besturen?

Op privéterrein, zoals een magazijn of een industrieel terrein, hoef je niet in het bezit te zijn van een rijbewijs om een hoogwerker te besturen. Deze machines verplaatsen zich doorgaans aan maximumsnelheden van een paar kilometer per uur. Het is dan ook geen aanrader om ermee op de openbare weg te rijden. Doe je dat toch, dan bepalen je leeftijd en het gewicht van de zelfrijdende hoogwerker of en zo ja welk rijbewijs je ervoor dient te bezitten. Bestuurders geboren voor 1 oktober 1982 hoeven geen rijbewijs voor te leggen (uiteraard wel een ander document waarmee ze hun leeftijd bewijzen). Wie geboren is na 30 september 1982, moet een rijbewijs B, C1 of C hebben, afhankelijk van de Maximaal Toegelaten Massa (MTM). De minimumleeftijd voor het besturen van de zelfrijdende hoogwerker komt overeen met de categorie van het rijbewijs.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen