Hoogwerker op aanhangwagen kopen

Dinolift - DINO180XTII

Hoogwerker op aanhangwagen kopen bij Maes Rent & Sale

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker op aanhangwagen? Bij Maes Rent & Sale vind je precies wat je nodig heeft. Onze Dino aanhangwagen hoogwerkers zijn de ideale keuze voor verschillende toepassingen, van bomen snoeien tot schilderwerken. Bovendien verplaats je ze eenvoudig en efficiënt zelf.

Bekijk het uitgebreide aanbod hierboven, maak je keuze en vraag je vrijblijvende offerte aan. Hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je verder met advies op jouw maat.

Voordelen van onze hoogwerkers op aanhangwagen

Een hoogwerker op aanhangwagen is een lichtgewicht hoogwerker die je verplaatst door hem aan een voertuig te hangen. Voor kleine exemplaren volstaat een personenwagen, zwaardere hoogwerkers op aanhangwagen rijd je rond met een terreinwagen of bestelwagen. Deze praktische machines bieden je tal van voordelen om je werk gemakkelijker en veiliger uit te voeren.

Voordelen op een rij

  • Eenvoudig verplaatsbaar en manoeuvreerbaar naar elke locatie
  • Geschikt voor gebruik binnen én buiten
  • Capaciteit van de laadkorf tot ruim 200 kilogram
  • Vloerhoogtes van 10 tot 26 meter
  • Gebruiksvriendelijke bediening
Dinolift - DINO 210XTII

Kwalitatieve aanhangwagen hoogwerkers van DINO

Bij Maes Rent & Sale vind je enkel hoogwaardige hoogwerkers van DINO, een product van de toonaangevende fabrikant Dinolift Oy. Het familiebedrijf is gevestigd in de Finse stad Loimaa en heeft vandaag 200 mensen in dienst. De voorbije 50 jaar leverde Dinolift Oy lichtgewicht hoogwerkers aan tevreden klanten in meer dan 40 landen. Hun producten staan bekend voor hun betrouwbaarheid, veiligheid en uitmuntende prestaties. Maes Rent & Sale is dan ook trotse verdeler van de DINO hoogwerkers op aanhangwagen.

 Rijbewijs voor een hoogwerker op aanhangwagen

De wet beschouwt een hoogwerker op aanhangwagen zoals elke andere aanhangwagen. Welk rijbewijs jij nodig hebt om je hoogwerker te verplaatsen, is afhankelijk van het trekvermogen van je voertuig, de Maximaal Toegelaten Massa (MTM) van je aanhangwagen en de Maximaal Toegelaten Massa van je voertuig en je aanhangwagen samen.

Rijbewijs B voor een hoogwerker op aanhangwagen

Een rijbewijs B volstaat in twee gevallen:

  • wanneer de MTM van je aanhangwagen maximaal 750 kilogram is
  • wanneer de MTM van je voertuig en je aanhangwagen samen maximaal 3,5 ton is

Let er wel altijd op dat het gewicht van je aanhangwagen hoogwerker lager is dan het trekvermogen van je voertuig. Dat vindt je op het gelijkvormigheidsattest of het keuringsbewijs. Er wordt bovendien een onderscheid gemaakt tussen geremde en ongeremde aanhangwagens.

Rijbewijs B met code 96 voor een aanhangwagen hoogtewerker

Een rijbewijs B met code 96 laat je toe om een voertuig met aanhangwagen te besturen waarvan de totale MTM niet meer dan 4,25 ton is.

Rijbewijs BE voor een hoogtewerker op aanhangwagen

Bedraagt de MTM van je voertuig en hoogwerker samen meer dan 4,25 ton? Dan ben je verplicht een rijbewijs BE te behalen voor je hiermee mag rondrijden.

Rijbewijs C1+E voor een aanhangwagen hoogwerker

Er zijn ook restricties op de MTM van je aanhangwagen. Overschrijdt die de 3,5 ton, dan volstaat een rijbewijs B of BE niet meer. De hoogwerkers op aanhangwagen van DINO uit het assortiment van Maes Rent & Sale zijn allemaal lichter dan 3,5 ton.

Hoogwerker op aanhangwagen kopen bij Maes Rent & Sale

Maes Rent & Sale is een onderdeel van Groep Maes, net als Montaco, waar je terecht kan voor het huren van kranen, en Maes Hoogwerkers, voor het huren van een hoogwerker met bedienaar.

Is een hoogwerker op aanhangwagen toch niet ideaal voor jouw onderneming? Maes Rent & Sale verzorgt de verkoop van verschillende nieuwe hoogwerkers en tweedehands hoogwerkers. Voor korte projecten is een hoogwerker huren een interessante piste.

Kortom, bij Maes Rent & Sale vind je ongetwijfeld de perfecte oplossing voor jouw professionele uitdagingen op hoogte. Contacteer ons met jouw vraag, we helpen je met plezier verder.

Veelgestelde vragen over aanhangwagen hoogwerkers

Hoeveel kost een hoogwerker op aanhangwagen?

De prijs voor een hoogwerker op aanhangwagen is afhankelijk van de verkoper, het merk en het model. Bij Maes Rent & Sale verkopen we aanhangwagen hoogwerkers van de DINO-reeks van fabrikant Dinolift Oy. Heb je hierboven de perfecte hoogwerker voor jouw werkzaamheden gevonden. Klik erop, vul het formulier in en vraag meer informatie aan. We helpen je zo snel mogelijk verder.

Contact

+32 495 29 29 88
rentandsale@groepmaes.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen