Over ons

Marktleider in België

Wij verhuren als enige in Europa de unieke combinatie van hoogwerkers op vrachtwagen en kranen. Maes Hoogwerkers is meer dan 45 jaar gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers op vrachtwagen en spinhoogwerkers met bedienaar. Montaco verhuurt autolaadkranen en mobiele torenkranen met machinist alsook alle vereiste toebehoren.

Wij beschikken over het grootste gamma aan hoge hoogwerkers (> 50 m) in Europa en grootste aanbod van mobiele torenkranen in België. Tot ons assortiment behoren onder andere de hoogste hoogwerker ter wereld, 103 m, en de sterkste mobiele torenkraan, AT7.

Wij bieden ook rijplaten en schotten aan voor een vlotte toegang, stabiele ondergrond en/of bescherming van ondergrondse leidingen. Indien gewenst kunnen wij ook vergunningen en signalisatie organiseren om veilig en volgens de wettelijke vereisten een toestel op openbaar domein te plaatsen. Hiervoor werken wij samen met ons zusterbedrijf Traffic Signs die hierin al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is.

Overzicht wagenpark

Vrijblijvend werfbezoek

Rijplaten & schotten

Vergunning & Signalisatie

Meer dan 45 jaar ervaring
Kraan en hoogwerker

Missie

Vanuit onze passie voor hoogte en kracht streven wij ernaar de voornaamste hijs- en hoogwerkerspeler te zijn in Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring, voortdurende innovatie, flexibiliteit en uitgebreid wagenpark bieden we oplossingen voor alle mogelijke hijs- en hoogtewerken.

Als één grote familie pakken wij uw projecten steeds aan met vakkennis, persoonlijke service en aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Voortdurend zoeken wij naar innovatieve oplossingen om uw werken veiliger en vlotter te laten verlopen waarbij we ook oplossingen op maat uitwerken.

Historiek

In 1976 startten Albert Maes en zijn vrouw Lieve Winkelmans met de verhuur van hun hoogwerker. Als elektricien beschikte Albert over een hoogwerker om kerstverlichting op te hangen. Aangezien deze hoogwerker stilstond van februari tot november besloot hij om deze in die periode te verhuren. Dit was het ontstaan van Maes Hoogwerkers. Ruim 45 jaar later hebben ze samen met hun vier kinderen een groep uitgebouwd die bestaat in verschillende bedrijven die allemaal gekenmerkt worden door passie voor hoogte en kracht, innovatie en veiligheid.

Vandaag is het familiebedrijf een betrouwbare partner in uiteenlopende sectoren en is Maes Hoogwerkers en Montaco nauw betrokken bij zijn klanten en leveranciers. Meer dan ooit staat de naam Maes garant voor dienstverlening en kwaliteit.

Jaar ervaring

Oude hoogwerker
Klubb KT32

Service tot in de puntjes

Onderhoud en herstelling van alle merken kranen en hoogwerkers
Service na verkoop
24/7 service en depannagedienst
Vervanghoogwerkers ter beschikking

Maes Rent & Sale is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwerkers op bestelwagens. Maes Hoogwerkers verhuurt je een hoogwerker met bedienaar. Montaco staat dan weer paraat met kranen voor verhuur.

We werken graag een offerte uit voor de aankoop, huur of huurkoop van een hoogwerker. Indien gewenst brengen we u in contact met leasingmaatschappijen waar we nauw mee samenwerken.

We bieden onze klanten een 24h service aan (24u/24u – 7d/7d) met steeds 2 techniekers van wacht. Is uw hoogwerker in de garage op onderhoud of herstelling? Dan beschikken we over vervanghoogwerkers.

Veiligheid

Werken met hoogwerkers op vrachtwagen en kranen vraagt de nodige aandacht voor veiligheid. Veiligheid is dan ook een dagdagelijkse topprioriteit voor ons wat resulteert in het VCA Petrochemie certificaat.

Maes Hoogwerkers en Montaco kan ingezet worden voor diverse hijs- en hoogtewerken in alle omgevingen inclusief risicovolle zones. Niet alleen staan onze goed opgeleide en ervaren bedienaars in voor de veiligheid op de werf maar ook alle andere werkzaamheden in onze organisatie worden uitgevoerd in een volledige beheersing van VGM. Veiligheid zit in ons DNA.

Afstandsbediening