Autolaadkraan - Transport huren

MONTACO

AUTOLAADKRAAN VERHUUR

Met een autolaadkraan hijs en hef je veilig en doeltreffend objecten die te zwaar of te groot zijn om handmatig te verplaatsen.
Heb je een autolaadkraan nodig om jouw project te ondersteunen? Montaco heeft een groot aanbod autolaadkranen voor verhuur.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco.

Ook voor algemene kraan verhuur.

Met een autolaadkraan bundel je verschillende krachten. Niet alleen kan je materiaal hijsen, je kan het ook vervoeren. Naast de traditionele laadvloer beschikken wij ook over semi-diepladers en opleggers voor nog uitgebreidere transportmogelijkheden.

HOEVEEL KOST HET OM EEN AUTOLAADKRAAN TE HUREN?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard heeft de kracht van de machine een invloed op de prijs. Daarnaast spelen het merk, de huurperiode en de huurtermijn een rol.

Neem contact op met onze commerciële dienst via +32 3 484 62 62 of ons contactformulier.

WAT IS EEN AUTOLAADKRAAN?

Een autolaadkraan is een hef- en hijsmiddel waarbij een kraan gemonteerd is op een vrachtwagen. Autolaadkranen zijn ideaal om jou te ondersteunen bij het heffen en hijsen van objecten die je door hun gewicht of omvang niet manueel kan verplaatsen.

Met een autolaadkraan huur je niet enkel meer kracht, maar ook een extra transportmiddel. Naast je materiaal hijsen en heffen, kan je het ook vervoeren.

Omdat autolaadkranen zijn uitgerust met jib en winch, verplaats of verwijder je objecten met de grootste precisie.

AUTOLAADKRAAN HUREN MET BEDIENAAR

Wil je een autolaadkraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze bedienaars hebben de nodige certificaten en zijn professioneel opgeleid.
Zo garanderen we een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar. De prijs van de bedienaar is inbegrepen in de huurprijs van je autolaadkraan.

Hoeveel gewicht kan een autolaadkraan heffen?

Dat is afhankelijk van het model dat je kiest. De krachtigste autolaadkraan in ons assortiment heft tot 30,5 ton. Deze kraan heeft:

  • Dwangsturing
  • Afstandsbediening
  • Hydraulische lier van 2,7 ton
  • Hydraulische jib
  • 2 manuele verlengstukken
  • Semi-dieplader.

BESCHIKBAARHEID AUTOLAADKRAAN HUREN

Heb je dringend een autolaadkraan nodig? Dankzij ons groot aanbod autolaadkranen kunnen we je snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Montaco is 24/24 bereikbaar bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren Autolaadkraan - transport

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN AUTOLAADKRAAN WIL HUREN?

Je huurt een autolaadkraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. De kost voor de bedienaar is inbegrepen in de prijs.

Een autolaadkraan is een grote machine. Je moet dus genoeg ruimte en doorgang hebben om de autolaadkraan doeltreffend in te zetten.

Ook moet je rekening houden met eventuele vergunningen. Bevinden jouw werken of de ingang naar jouw werken zich op de openbare weg? Dan heb je een vergunning nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee graag verder.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen