Hoogwerkers op bestelwagen huren

Hoogwerkers op bestelwagen voor verhuur

MAES RENT & SALE

HOOGWERKER OP BESTELWAGEN VERHUUR (ZONDER BEDIENAAR)

Met een hoogwerker op bestelwagen bereik je veilig en efficiënt plaatsen tot 25 meter hoog. Rent & Sale heeft een uitgebreid aanbod hoogwerkers op bestelwagen te huur voor een zelf te bepalen periode en termijn.

Onze prijzen zijn inclusief:
 4.000 km per maand
 Verzekering

De maandprijs is voor een volledige maand en niet per week. Er is geen beperking in werkuren /dagen.

Mail ons voor meer informatie, een offerte of een demo.

HOEVEEL KOST HET OM EEN HOOGWERKER OP BESTELWAGEN TE HUREN?

Je huurt een hoogwerker op bestelwagen vanaf 185 euro per dag (exclusief btw). Deze prijs is inclusief verzekering. Wil je een hoogwerker op bestelwagen huren voor een hele maand? Dat kan al vanaf 2.160 euro.

Wil je een hoogwerker op bestelwagen huren voor een langere termijn? Neem dan gerust contact op. Samen bespreken we jouw wensen en bezorgen je een offerte op maat.

Als je vaak een hoogwerker op bestelwagen nodig hebt, is het ook een optie om een hoogwerker te kopen.

WAT IS EEN HOOGWERKER OP BESTELWAGEN?

Bij een hoogwerker op bestelwagen is een hoogwerker gemonteerd op het chassis van een bestelwagen. Zo blijft de mobiliteit hetzelfde als bij een gewone bestelwagen. Door zijn beperkte omvang verplaats je de hoogwerker eenvoudig van A naar B. Een hoogwerker op bestelwagen is ideaal op kleinere werven of voor werken op beperkte hoogtes.

Vlot een hoogwerker huren bij Groep Maes. Voor werken hoger dan 25 meter huur je een hoogwerker op vrachtwagen. Een hoogwerker nodig die moeilijke plaatsen eenvoudig bereikt? Huur dan een spinhoogwerker.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HOOGWERKER OP BESTELWAGEN?

Huur de hoogwerker op bestelwagen voor een door jou bepaalde termijn
Schakel je hoogwerker snel in op het moment dat je hem echt nodig hebt
 Flexibel te verplaatsen, ook op kleinere werven
 Rijbewijs B volstaat
 Zelf te bedienen door jou en je team

Uitgebreid aanbod hoogwerkers op bestelwagen te huur

Met meer dan 45 jaar ervaring in het verhuren van hoogwerkers op bestelwagen heeft Maes Hoogwerkers een uniek en volledig aanbod. Welke hoogwerker op bestelwagen je ook wil huren, je vindt hem bij Maes. Je bepaalt zelf voor welke periode je je hoogwerker op bestelwagen huurt. Wij doen de rest.

Hoogwerker op bestelwagen bedienen

Heb je nog nooit een hoogwerker bediend? De bediening van een hoogwerker op bestelwagen is eenvoudig. Met één druk op de knop breng je de hoogwerker waterpas naar de juiste hoogte. Kom gerust eens langs voor een demo.

BESCHIKBAARHEID HOOGWERKER OP BESTELWAGEN HUREN

Heb je dringend een hoogwerker op bestelwagen nodig? Dankzij ons grote aanbod kunnen we jou snel helpen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren van Hoogwerkers op bestelwagen

WELK RIJBEWIJS HEB JE NODIG OM EEN HOOGWERKER OP BESTELWAGEN TE HUREN?

Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B. Je krijgt altijd een korte opleiding over de bediening van de hoogwerker. Zo garanderen we een veilige werking.

Het is ook mogelijk om een bedienaar mee te huren. Onze professioneel opgeleide machinisten staan klaar om jou te ondersteunen waar nodig. Zo ben je 100 procent zeker van de doeltreffende werking van je hoogwerker op bestelwagen.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen