Spinhoogwerker huren

Huur jouw spinhoogwerker bij Maes

Een spinhoogwerker nodig die kan bewegen op kwetsbare ondergronden? Of wil je veilig en doeltreffend je werken in de hoogte uitvoeren? Maak dan je keuze uit het uitgebreide aanbod van breed inzetbare spinhoogwerkers bij Maes Hoogwerkers. De huurperiode en huurtermijn bepaal je zelf.

Ben je een professional of particulier? Iedereen is welkom bij Maes om een spinhoogwerker te huren.

Liever een gewone hoogwerker huren? Ook dat kan bij Maes Hoogwerkers. Ontdek de verschillende soorten en kies wat jij nodig hebt uit ons ruime aanbod.

Prijs om spinhoogwerker te huren

De precieze huurprijs voor jouw spinhoogwerker is afhankelijk van verschillende factoren.

  • Welke hoogte moet de spinhoogwerker bereiken?
  • Voor welke termijn heb je de spinhoogwerker nodig?
  • Zijn er vergunningen nodig voor het type spinhoogwerker dat je wil huren?

Neem contact op met onze commerciële dienst voor een vrijblijvende offerte.
Bel naar +32 3 484 62 62 of vul ons contactformulier in.

Liever een hoogwerker kopen? Ook dat is mogelijk bij Maes hoogwerkers.

Wat is een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker is een compacte hoogwerker. Sommige passen zelfs door een standaard binnendeur. Het is een handige hoogwerker voor bijvoorbeeld schilderwerken of bij het tuinieren. Deze multi-inzetbare machine gebruik je makkelijk op verschillende soorten ondergronden. Ook op moeilijk toegankelijke plaatsen of binnenlocaties komt deze moeiteloos in actie.

Bij sommige spinhoogwerkers vervang je zelfs de korf door een hijshaak. Zo kan je ook in een moeilijk toegankelijke plaats materialen hijsen.

Spinhoogwerkers zijn ook gekend als rupshoogwerkers. Dat komt doordat ze rupsbanden hebben waardoor ze zich ook op kwetsbare ondergronden vlot voortbewegen. Ideaal voor de restauratie van oudere gebouwen zoals kerken of tijdens verbouwingen en renovaties.

Spinhoogwerker huren met bedienaar

Huur je een spinhoogwerker met een hoogte van meer dan 30 meter? Dan ben je verplicht een bedienaar mee te huren. Je bedienaar denkt en werkt mee om al je werken veilig en doeltreffend te laten verlopen.
Onze bedienaars krijgen regelmatig opleidingen en zijn in het bezit van de juiste certificaten om kwaliteit, efficiëntie en veiligheid te garanderen.

De huurprijs van de bedienaar is inbegrepen in de totaalprijs.

Uitgebreid aanbod spinhoogwerkers te huur

Met meer dan 45 jaar ervaring in het verhuren van spinhoogwerkers heeft Maes Hoogwerkers een uniek en volledig aanbod. Welke spinhoogwerker je ook wil huren, je vindt hem bij Maes. Je bepaalt zelf voor welke periode je je spinhoogwerker spinhoogwerker huurt. Wij doen de rest.

Maes Hoogwerkers biedt je spinhoogwerkers die 30 tot 50 meter hoog reiken.

Je kan bij ons ook terecht voor hoogwerkers op bestelwagen en hoogwerkers op vrachtwagen.

Heb je een vergunning nodig om een spinhoogwerker te huren?

Meestal heb je geen vergunning nodig om een spinhoogwerker te huren. Werk je op de openbare weg of geraak je enkel aan je werkterrein via de openbare weg? Dan heb je wel vergunningen nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee graag verder.

Spinhoogwerkers beschikbaar voor verhuur

Heb je dringend een spinhoogwerker nodig? Dankzij ons grote aanbod van spinhoogwerkers kunnen we jou snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Telefonisch zijn wij 24/24 beschikbaar voor onze service bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren van Spinhoogwerker

Waarmee moet ik rekening houden als ik een spinhoogwerker wil huren?

Bij het huren van een spinhoogwerker heb je geen vergunning nodig. Enkel als je op de openbare weg werkt. Huur je een spinhoogwerker van meer dan 30m? Dan ben je verplicht een bedienaar mee te huren. Dit zit standaard in de huurprijs.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen