Kraan huren

Soorten kranen

Montaco is specialist in het verhuren van kranen aan professionals. Maar ook als particulier ben je welkom bij Montaco voor het huren van een kraan. Je vindt in ons aanbod 3 soorten kranen:

Onze kranen voor verhuur

Een kraan wordt ingezet voor hijs- en transportwerken voor objecten die je door hun gewicht of omvang niet manueel kan verplaatsen.

Afhankelijk van je project heb je een autolaadkraan, mobiele torenkraan of telescoopkraan nodig. Al deze kranen zijn beschikbaar om te huren bij Montaco.

Het onderhoud van onze kranen gebeurt door onze zusteronderneming Maes Services. Zo garanderen wij de nodige veiligheid en kwaliteit die zeer belangrijk zijn in onze sector.

Kraan huren bij Maes Hoogwerkers (Montaco)

Hoeveel kost het om een kraan huren?

Wil je een kraan huren om zware hef- en hijswerken uit te voeren? Montaco heeft een groot aanbod kranen te huur die je voor elk soort project kan inzetten.
De kostprijs voor het huren van een kraan is afhankelijk van verschillende factoren:

  • Welk gewicht moet de kraan heffen?
  • Welke hoogte en afstand moet de kraan bereiken?
  • Wat voor kraan heb je nodig? Wat is de aard van je project?
  • Heb je naast een kraan nog andere benodigdheden nodig?
  • Voor welke termijn heb je een kraan nodig?

Neem vrijblijvend contact op met ons commercieel team via het contactformulier of bel naar +32 3 484 62 62. We helpen je graag verder bij het vinden van de ideale kraan voor al jouw projecten.

Kranen voor verhuur

Kran huren - Maes Hoogwerkers

Kraan huren met bedienaar

Wil je een kraan huren om je hijs- en hefwerken te ondersteunen? Wij voorzien een professionele bedienaar voor je werken. Enkel zo garanderen wij optimale veiligheid en rendement van de machine en de uit te voeren werken.

De kostprijs van de bedienaar zit mee in de huurprijs van de kraan die berekend wordt per uur of per project. Neem vrijblijvend contact op met ons commercieel team voor meer informatie.

Kraan huren met bedienaar
Wie kan een kraan huren?

Zowel particulieren als professionals zijn welkom bij Montaco voor het huren van een kraan. Houd er wel rekening mee dat je enkel een kraan mag huren in combinatie met een professioneel, opgeleide bedienaar.

Hoe groot is jullie grootste kraan?

Onze sterkste kraan is de AT7 mobiele torenkraan. Deze torenkraan van Spierings heeft een gieklengte van 42 meter en hijscapaciteit van 5,5 ton.

Onze grootste kraan in reikwijdte is de AT6 mobiele torenkraan van Spierings. Deze gaat tot 60 meter ver.

Heb je altijd veel ruimte nodig voor het opstellen van een mobiele torenkraan?

Onze cityboy is een kleinere en zeer flexibele, inzetbare mobiele torenkraan die optimaal is bij smallere doorgangen of opstelruimtes. Hij is bovendien full hybride, dus rijdt en werkt 100% op elektriciteit.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen

Over Montaco kranen

Wij verhuren als enige in Europa de unieke combinatie van hoogwerkers en kranen. Montaco verhuurt autolaadkranen en mobiele torenkranen met machinist alsook alle vereiste toebehoren.

Wij beschikken over het grootste gamma aan hoge hoogwerkers (> 50 m) in Europa en grootste aanbod van mobiele hijskraan in Belgiƫ. Tot ons assortiment behoren onder andere de hoogste hoogwerker ter wereld, 103 m, en de sterkste mobiele torenkraan, AT7.

Wij bieden ook rijplaten en schotten aan voor een vlotte toegang, stabiele ondergrond en/of bescherming van ondergrondse leidingen. Indien gewenst kunnen wij ook vergunningen en signalisatie organiseren om veilig en volgens de wettelijke vereisten een toestel op openbaar domein te plaatsen. Hiervoor werken wij samen met ons zusterbedrijf Traffic Signs die hierin al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is.

Machinist mobiele torenkraan