Bouwkraan huren

MONTACO

WERFKRAAN VERHUUR

Een mobiele bouwkraan wordt ingezet tijdens bouw-/verbouwingswerken om zware materialen op te tillen en te verplaatsen. Na de werken kan je de werfkraan eenvoudig verplaatsen of opbergen.

Heb je een mobiele bouwkraan nodig voor op je werf? Montaco heeft een uitgebreid aanbod bouwkranen voor verhuur.

Particulier of professional? Iedereen is welkom bij Montaco.

HOEVEEL KOST HET OM EEN WERFKRAAN TE HUREN?

De prijs om een bouwkraan te huren voor op je werf is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard heeft de kracht van de machine een grote invloed op de prijs. Daarnaast spelen het merk, de huurperiode en de huurtermijn een belangrijke rol.

Neem contact op met onze commerciële dienst via +32 3 484 62 62 of ons contactformulier.

WAT IS EEN BOUWKRAAN?

Een werfkraan wordt gebruikt op werven om zware materialen op te tillen en te verplaatsen. Er bestaan verschillende soorten bouwkranen zoals een autolaadkraan, mobiele torenkraan en een telescoopkraan. Afhankelijk van je project, heb je een andere bouwkraan nodig. Zo is een mobiele torenkraan ideaal voor moeilijk bereikbare locaties, terwijl een torenkraan juist geschikt is voor werken op extreme hoogtes.

BOUWKRAAN KOPEN OF HUREN?

Gebruik jij regelmatig een werfkraan tijdens je projecten? Dan kan het een slimme zet zijn om een bouwkraan te kopen. Op lange termijn bespaar je hierdoor kosten en je geniet van meer flexibiliteit.  Omdat je niet moet wachten tot er een werfkraan beschikbaar is voor verhuur, gebruik je ze op elk gewenst moment. Je moet er wel rekening mee houden dat je hier een groot budget en veel opslagplaats voor nodig hebt. Vergeet de onderhouds- en herstellingskosten niet mee te rekenen.

Als je slechts sporadisch een bouwkraan nodig hebt, is huren vaak een betere optie. Het is de meest kosteneffectieve manier en er zit een bedienaar mee inbegrepen.  Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een eventuele opleiding of het zelf vinden van de geschikte persoon om de kraan te bedienen.

Weeg de kosten en voordelen van beide opties zorgvuldig af voor je een beslissing neemt.

WAAROM EEN WERFKRAAN HUREN BIJ MONTACO?

Vanuit onze passie voor hoogte en kracht, streven wij ernaar de grootste hijs- en hoogwerker speler te worden in Europa.

  • Met meer dan 45 jaar ervaring mogen we onszelf gerust experts noemen op vlak van bouwkranen.
  • Tot ons assortiment behoren de sterkste mobiele torenkraan en de hoogste hoogwerker ter wereld.
  • Ook rijplaten en schotten voor een stabiele ondergrond en/of bescherming van ondergrondse leidingen behoren tot ons assortiment.

Als één grote familie pakken wij je projecten steeds aan met vakkennis, persoonlijke service en aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Voortdurend zoeken wij naar innovatie oplossingen om je werken veilig en vlot te laten verlopen. We werken ook oplossingen op maat uit.

BESCHIKBAARHEID BOUWKRAAN HUREN

Heb je dringend een bouwkraan nodig? Dankzij ons groot aanbod bouwkranen kunnen we je snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Montaco is 24/24 beschikbaar bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren Bouwkraan

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN BOUWKRAAN WIL HUREN?

Wil je een bouwkraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze bedienaars hebben de nodige certificaten en zijn professioneel opgeleid. Zo garanderen we een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar. De prijs van de bedienaar is inbegrepen in de huurprijs van je bouwkraan.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen