Vrachtwagen met kraan huren

MONTACO

VRACHTWAGEN MET KRAAN HUREN

Met een vrachtwagen met kraan hijs en hef je veilig en doeltreffend objecten die te zwaar zijn om handmatig te verplaatsen. Heb je een vrachtwagen met kraan nodig om jouw project te ondersteunen? Montaco heeft een groot aanbod vrachtwagens met kraan voor verhuur.

Met een vrachtwagen met kraan bundel je verschillende krachten. Je kan niet alleen materiaal hijsen, je kan het ook vervoeren. Naast de traditionele laadvloer beschikken wij ook over semi-diepladers en opleggers voor nog uitgebreidere transportmogelijkheden.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco.

HOEVEEL KOST HET OM EEN VRACHTWAGEN MET KRAAN TE HUREN?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard heeft de kracht van de machine een invloed op de prijs. Daarnaast spelen het merk, de huurperiode en de huurtermijn een belangrijke rol.
Neem contact op met onze commerciële dienst via +32 3 484 62 62 of ons contactformulier.

WAT IS EEN VRACHTWAGEN MET KRAAN?

Bij een vrachtwagen met kraan, ook wel gekend als autolaadkraan, wordt er een kraan gemonteerd op een vrachtwagen. Vrachtwagens met kraan zijn ideaal om jou te ondersteunen bij het heffen en hijsen van objecten die je door hun gewicht of omvang niet manueel kan verplaatsen.

Met een vrachtwagen met kraan huur je niet enkel meer kracht, maar ook een extra transportmiddel. Naast je materiaal hijsen en heffen, kan je het ook vervoeren.

Omdat vrachtwagens met een kraan zijn uitgerust met een jib en winch, verplaats of verwijder je de objecten met de grootste precisie.

VRACHTWAGEN MET KRAAN HUREN MET BEDIENAAR

Wil je een vrachtwagen met kraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze bedienaars hebben de nodige certificaten en zijn professioneel opgeleid. Zo garanderen we een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar.

 De prijs van de bedienaar is inbegrepen in de huurprijs van je vrachtwagen met kraan.

HOEVEEL GEWICHT KAN JE HEFFEN MET EEN VRACHTWAGEN MET KRAAN?

Dat is afhankelijk van het model dat je kiest. De krachtigste vrachtwagen met kraan in ons assortiment heft tot 30,5 ton. Deze kraan heeft:

  • Dwangsturing
  • Afstandsbediening
  • Hydraulische lier van 2,7 ton
  • Hydraulische jib
  • 2 manuele verlengstukken
  • Semi-dieplader.

BESCHIKBAARHEID VRACHTWAGEN MET KRAAN

Heb je dringend een autolaadkraan nodig? Dankzij ons groot aanbod autolaadkranen kunnen we je snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Montaco is 24/24 bereikbaar bij noodgevallen.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER Vrachtwagen met kraan HUREN

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN VRACHTWAGEN MET KRAAN WIL HUREN?

Je huurt een autolaadkraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. De kost voor de bedienaar is inbegrepen in de prijs.

Een autolaadkraan is een grote machine. Je moet dus genoeg ruimte en doorgang hebben om de autolaadkraan doeltreffend in te zetten.

Ook moet je rekening houden met eventuele vergunningen. Bevinden jouw werken of de ingang naar jouw werken zich op de openbare weg? Dan heb je een vergunning nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee graag verder.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen