Mobiele torenkraan huren

Mobiele torenkraan AT6-60 m

Montaco

Mobiele torenkraan verhuur

Een mobiele torenkraan zet je in om hijs- en hefwerken te ondersteunen voor objecten die te groot of te zwaar zijn om manueel te verplaatsen.

Wil je een mobiele torenkraan huren voor jouw project? Montaco heeft een uitgebreid en volledig aanbod mobiele torenkranen. De machines hebben een hoogte van 40 tot 60 meter en een horizontaal bereik tot 120 meter.

Montaco beschikt over de grootste vloot mobiele torenkranen in België. Bovenaan in de cabine heeft de bedienaar een volledig zicht over jouw werf. Om de communicatie bevorderen kan je werken met afstandsbediening.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco.

Al onze mobiele torenkranen zijn van het merk Spierings.

Hoeveel kost het om een mobiele torenkraan te huren?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de kracht van de machine, het merk, de huurperiode en de huurtermijn.

In de prijs die je ontvangt zijn inbegrepen:

  • Verzekering
  • Bedienaar

Er is geen beperking in werkdagen en werkuren.

Wat is een mobiele torenkraan?

Een mobiele torenkraan is een torenkraan op vrachtwagen die je eenvoudig inzet op het moment dat je hem nodig hebt. In vergelijking met een klassieke torenkraan, is een mobiele torenkraan snel op te zetten en te verplaatsen.

Met een mobiele torenkraan voer je veilig en doeltreffend hijs- en hefwerken uit voor objecten die te groot of te zwaar zijn om handmatig te verplaatsen.
Mobiele torenkranen zet je in bij projecten waar mobiliteit en flexibiliteit belangrijk zijn.

Mobiele torenkraan AT4-44 m
Machinist mobiele torenkraan

Mobiele torenkraan huren met bedienaar

Wil je een mobiele torenkraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze machinisten helpen mee om jouw werken efficiënt en veilig te laten verlopen.

Onze professionele bedienaar hebben de juiste certificaten. Ze volgen regelmatig bijkomende opleidingen. Zo ben je zeker van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

De prijs voor je bedienaar zit mee inbegrepen in de huurprijs van een mobiele torenkraan.

Beschikbaarheid mobiele torenkraan huren

Heb je dringend een mobiele torenkraan nodig? Dankzij ons groot aanbod mobiele torenkranen kunnen wij jou snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Veel gestelde vragen over mobiele torenkraan huren

Waarmee moet ik rekening houden als ik een mobiele torenkraan wil huren?

Je huurt een mobiele torenkraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. Onze professioneel opgeleide machinisten staan klaar om de kraan te bedienen en jou te ondersteunen waar nodig.

Soms is een vergunning verplicht. Zeker als jouw werken of de toegang tot jouw werken zich op de openbare weg bevinden heb je één of meerdere vergunningen nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs staat klaar om jou hierbij te helpen.

Een mobiele torenkraan heeft een grote omvang. Je hebt dus voldoende plaats nodig om hem te plaatsen. Is je ruimte beperkt? Dan is de City Boy mobiele torenkraan een optie. Deze kraan is klein, flexibel en eenvoudig inzetbaar bij smallere doorgangen en opstelruimtes.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen