Mobiele torenkraan huren

MONTACO

MOBIELE TORENKRAAN VERHUUR

Een mobiele torenkraan zet je in om hijs- en hefwerken te ondersteunen voor objecten die te groot of te zwaar zijn om manueel te verplaatsen.

Wil je een mobiele torenkraan huren voor jouw project? Montaco heeft een uitgebreid en volledig aanbod mobiele torenkranen. De machines hebben een hoogte van 40 tot 60 meter en een horizontaal bereik tot 120 meter.

Montaco beschikt over de grootste vloot mobiele torenkranen van België. Bovenaan in de cabine heeft de bedienaar een volledig overzicht van jouw werf. Om de communicatie te bevorderen kan je werken met afstandsbediening.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco.

Al onze mobiele torenkranen zijn van het merk Spierings.

HOEVEEL KOST HET OM EEN MOBIELE TORENKRAAN TE HUREN?

De prijs om een mobiele torenkraan te huren is afhankelijk van verschillende factoren. Eerst en vooral heeft de kracht van de machine een grote invloed op de prijs. Daarnaast spelen ook het merk, de huurperiode en huurtermijn een grote rol.

Neem contact op met onze commerciële dienst door te bellen naar +32 3 484 62 62 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

In de prijs die je ontvangt, zitten volgende zaken mee inbegrepen:

  • Geen beperking in werkdagen / werkuren
  • Verzekering
  • Bedienaar

WAT IS EEN MOBIELE TORENKRAAN?

Een mobiele torenkraan is een torenkraan op vrachtwagen die je eenvoudig inzet op het moment dat je hem nodig hebt. In vergelijking met een klassieke torenkraan, is een mobiele torenkraan snel op te zetten en te verplaatsen.

Met een mobiele torenkraan voer je veilig en doeltreffend hijs- en hefwerken uit voor objecten die te groot of te zwaar zijn om handmatig te verplaatsen.
Mobiele torenkranen zet je in bij projecten waar mobiliteit en flexibiliteit belangrijk zijn.

Op zoek naar een andere kraan? Neem dan eens een kijkje naar onze autolaadkranen of telescoopkranen.

MOBIELE TORENKRAAN HUREN MET BEDIENAAR

Wil je een mobiele torenkraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze machinisten helpen mee om jouw werken efficiënt en veilig te laten verlopen.

Onze professionele bedienaar hebben de juiste certificaten. Ze volgen regelmatig bijkomende opleidingen. Zo ben je zeker van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie.

De prijs voor je bedienaar zit mee inbegrepen in de huurprijs van een mobiele torenkraan.

HEB JE EEN VERGUNNING NODIG OM EEN MOBIELE TORENKRAAN TE HUREN?

Soms is een vergunning verplicht. Zeker als jouw werken of de toegang tot jouw werken zich op de openbare weg bevinden heb je één of meerdere vergunningen nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs staat klaar om jou hierbij te helpen.

BESCHIKBAARHEID MOBIELE TORENKRAAN HUREN

Heb je dringend een mobiele torenkraan nodig? Dankzij ons groot aanbod mobiele torenkranen kunnen wij jou snel helpen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

Veelgestelde vragen over huren Mobiele torenkraan

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN MOBIELE TORENKRAAN WIL HUREN?

Je huurt een mobiele torenkraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. Onze professioneel opgeleide machinisten staan klaar om de kraan te bedienen en jou te ondersteunen waar nodig.

Een mobiele torenkraan heeft een grote omvang. Je hebt dus voldoende plaats nodig om hem te plaatsen. Is je ruimte beperkt? Dan is de City Boy mobiele torenkraan een optie. Deze kraan is klein, flexibel en eenvoudig inzetbaar bij smallere doorgangen en opstelruimtes.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen