Spinhoogwerkers kopen

Dinolift - DINO 105T

Spinhoogwerker kopen

Een plekje in de hoogte waar je niet aan geraakt? Dan heb je nog geen spinhoogwerker geprobeerd. Deze compacte, lichte toestellen kunnen uit de voeten op alle terreinen, zorgen voor stabiliteit en evenwicht en bieden een grote en hoge reikwijdte. Kortom: een spinhoogwerker kopen is de beste keuze, of je nu als schilder, boomverzorger of zonnepaneelinstallateur werkt.

Bij Maes Rent & Sael kies je uit een breed aanbod kwalitatieve spinhoogwerkers, van bekende merken zoals Dinolift en Multitel. Bekijk onze spiderhoogwerkers hieronder, klik op ‘ontdek’ en vraag je offerte aan. Nog geen idee welke spinhoogwerker te kopen? Lees verder of contacteer ons met jouw vraag.

Spinhoogwerkers, geschikt voor elke klus

Een spinhoogwerker, spiderhoogwerker of rupshoogwerker is een compacte, mobiele hoogwerker op rupsbanden en poten. Dankzij die combinatie kan hij rijden naar de werklocatie en biedt hij stabiliteit tijdens het werken. De rupsbanden maken hem geschikt voor alle soorten terreinen, van zachte grasvelden over kwetsbare voetpaden tot ruwe ondergronden. Eens opgesteld lijkt een spinhoogwerker enigszins op een spin, zij het dan dat hij op 4 poten balanceert in plaats van 8.

Spinhoogwerker kopen
Spinhoogwerker kopen

Wie gebruikt een spinhoogwerker?

Spinhoogwerkers zijn het perfecte hulpmiddel voor uiteenlopende opdrachten op hoogte. Je komt ze dan ook tegen in verschillende sectoren. Onder meer deze professionals gebruiken regelmatig een rupshoogwerker:

  • Schoonmakers voor het reinigen van ramen op hoogte
  • Boomverzorgers omwille van het lage gewicht en verre werkbereik van de toestellen
  • Schilders voor het verven van gevels en raamkozijnen op hoogte
  • Zonnepaneelinstallateurs om eenvoudig daken te bereiken
  • Bouwvakkers voor allerhande werken, zoals onderhoud en montage op hoogte

Hoe de perfecte spiderhoogwerker kopen?

Hou hiermee rekening bij de aankoop van je spinhoogwerker

Zoals je hierboven ziet, is er een groot aanbod aan spinhoogwerkers. Hoe weet je dan welk toestel jij best aankoopt voor jouw onderneming? Daarvoor zoek je het antwoord op volgende vragen:

  • Binnen of buiten? Wanneer je je spinhoogwerker in een fabriekshal of andere indoorruimte gebruikt, ga je best voor non-marking rupsbanden, die geen sporen achterlaten, en een elektrische motor, die minder lawaai en geen schadelijke stoffen produceert. Dit type hoogwerker is natuurlijk ook geschikt voor buiten.
  • Zelfrijder of op aanhangwagen? De meeste spinhoogwerkers zijn licht genoeg om op een aanhangwagen te vervoeren of zijn gemonteerd op een wielchassis.
  • Welke technische specificaties? Welk gewicht moet je spiderhoogwerker aankunnen en hoe ver en hoog moet hij reiken? Het antwoord is afhankelijk van jouw werkzaamheden. De technische eigenschappen van onze spinhoogwerkers ontdek je door hun infofiche te downloaden.

Is een spinhoogwerker kopen toch niet de perfecte oplossing voor jouw situatie? Kijk dan naar ons breed aanbod nieuwe hoogwerkers en tweedehands hoogwerkers.

Spinhoogwerker kopen bij Maes Rent & Sale

Al ruim 45 jaar is Maes Rent & Sale gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwerkers, waaronder rupshoogwerkers. In onze webshop kies je uit het grootste gamma hoge hoogwerkers in Europa. Koop een spinhoogwerker en bereik elk moeilijk plekje in de hoogte, op een veilige manier en in beperkte ruimtes. Bekijk het aanbod hierboven of contacteer ons met jouw vraag.

Contact

+32 495 29 29 88
rentandsale@groepmaes.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen