Dakwerkerskraan huren

MONTACO

DAKWERKERSKRAAN HUREN

Een dakwerkerskraan zet je in tijdens dakwerken om hijs- en hefwerken te ondersteunen. De dakwerkerskraan wordt gebruikt voor objecten die te groot of te zwaar zijn om manueel te verplaatsen.

Wil je een dakwerkerskraan huren voor je project? Montaco heeft een uitgebreid en volledig aanbod dakwerkerskranen voor verhuur.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco!

HOEVEEL KOST HET OM EEN DAKWERKERSKRAAN TE HUREN?

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals de kracht van de machine, het merk en de huurperiode.

Neem contact op met onze commerciële dienst via het nummer +32 3 484 62 62 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

In de prijs die je ontvangt, zitten volgende zaken mee inbegrepen:

  • Geen beperking in werkdagen/ werkuren
  • Verzekering
  • Bedienaar

WAT IS EEN DAKWERKERSKRAAN?

Een dakwerkerskraan is een soort hijskraan die speciaal ontworpen is om dakwerken te ondersteunen. Deze kraan wordt meestal op een vrachtwagen gemonteerd en kan worden gebruikt om bouwmaterialen zoals dakpannenisolatieglas, staal houtenbalkengereedschap, etc. naar het dak te hijsen.

Een dakwerkerskraan heeft vaak een langeuitschuifbare giek die kan worden aangepast aan de hoogte van het dak. Hierdoor kunnen bouwmaterialen veilig en efficiënt worden getransporteerd naar de plek waar ze nodig zijn. Deze kraan is vooral handig voor dakwerken op hogere gebouwen waarbij een ladder of stelling niet geschikt is voor het transporteren van zware materialen.

Dakwerkerskranen worden vaak gebruikt door professionele dakwerkers en bouwbedrijven, maar ook door particulieren die zelf hun dak willen renoveren of repareren.

DAKWERKERSKRAAN HUREN MET BEDIENAAR

Wil je een dakwerkerskraan huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze professionele bedienaars beschikken over de benodigde certificaten en volgen regelmatig bijkomende opleidingen.

Hierdoor garanderen we een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar. De prijs van de bedienaar zit mee inbegrepen in de totaalprijs van je dakwerkerskraan.

HEB IK EEN VERGUNNING NODIG OM EEN DAKWERKERSKRAAN TE HUREN?

Soms heb je een vergunning nodig. Bijvoorbeeld als je werken of de toegang tot je werken zich op de openbare weg bevinden. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee verder.

BESCHIKBAARHEID DAKWERKERSKRAAN

Heb je dringend een dakwerkerskraan nodig? Dankzij ons groot aanbod dakwerkerskranen zijn wij in staat jou snel te helpen. Neem telefonisch of via het formulier contact op voor een vrijblijvende offerte. Samen bespreken we de levertermijn van jouw dakwerkerskraan.

Montaco is 24/24 bereikbaar bij noodgevallen.

 +32 3 484 62 62

Veelgestelde vragen over huren Dakwerkerskraan

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN DAKWERKERSKRAAN WIL HUREN?

Je huurt een dakwerkerskraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. De bedienaar is inbegrepen in de prijs.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen