Mobiele hijskraan huren

MONTACO

MOBIELE HIJSKRAAN HUREN

Een mobiele hijskraan ondersteunt zware hef- en hijswerken op krappe, moeilijk bereikbare plaatsen.

Wil jij een mobiele hijskraan huren? Montaco helpt je graag bij je keuze. Samen vinden we de ideale match voor jouw bouwproject.

Professional of particulier? Iedereen is welkom bij Montaco.

HOEVEEL KOST HET OM EEN MOBIELE HIJSKRAAN TE HUREN?

De huurprijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de kracht van de machine, het merk, de huurperiode en de huurtermijn.
In de prijs die je ontvangt, zitten volgende zaken mee inbegrepen:
• Verzekering
• Bedienaar
Je hebt geen beperking in werkdagen en werkuren.

WAT IS EEN MOBIELE HIJSKRAAN?

Een mobiele hijskraan is een kraan die gemonteerd is op het onderstel van een vrachtwagen. De kraan heeft een telescopische giek die je tot wel acht keer de lengte van de basiskoker kan uitschuiven. Zo kan je op een veilige en doeltreffende manier hijswerken uitvoeren op extreme hoogtes.

Een hijskraan wordt vooral gebruikt op krappe of moeilijk bereikbare plaatsen om materialen die groot en/of zwaar zijn te verplaatsen.

MOBIELE HIJSKRAAN HUREN MET BEDIENAAR

Onze professionele bedienaars beschikken over de benodigde ervaring en certificaten. Ze volgen regelmatig bijkomende opleidingen. Zo blijven hun kennis en skills up-to-date.

Op deze manier garanderen wij een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar. De prijs van de bedienaar zit mee inbegrepen in de totaalprijs van je mobiele hijskraan.

Heb ik een vergunning nodig om een mobiele hijskraan te huren?

Soms heb je een vergunning nodig. Bijvoorbeeld als je werken of de toegang tot je werken zich op de openbare weg bevinden. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hiermee verder.

BESCHIKBAARHEID MOBIELE HIJSKRAAN HUREN

Heb je dringend een mobiele hijskraan nodig? Dankzij ons groot aanbod van mobiele hijskranen zijn wij in staat jou snel te helpen. Neem telefonisch of via het formulier contact op voor een vrijblijvende offerte. Samen bespreken we de levertermijn van jouw mobiele hijskraan.

Veelgestelde vragen over huren Mobiele hijskraan

WAARMEE MOET IK REKENING HOUDEN ALS IK EEN HIJSKRAAN WIL HUREN?

Je huurt een hijskraan altijd met een bedienaar. Zo garanderen wij de veiligheid en doeltreffendheid van onze machines. De bedienaar is inbegrepen in de prijs.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen