Kraanwagen

MONTACO

KRAANWAGEN VERHUUR

Een kraanwagen is een voertuig dat is uitgerust met een kraanarm. Het wordt gebruikt om het hijsen, tillen en verplaatsen van zware lasten efficiënt en veilig te laten verlopen.

Heb je een kraanwagen nodig om jouw project te ondersteunen? Montaco heeft een groot aanbod kraanwagens voor verhuur.

Particulier of professional? Altijd welkom bij Montaco.

Met een kraanwagen bundel je verschillende krachten. Naast materiaal hijsen, is het ook eenvoudig te vervoeren. We beschikken over semi-diepladers en opleggers voor nog uitgebreidere transportmogelijkheden.

HOEVEEL KOST HET OM EEN KRAANWAGEN TE HUREN?

De prijs om een kraanwagen te huren, is afhankelijk van verschillende factoren. Eerst en vooral heeft de kracht van de machine een grote invloed op de prijs. Daarnaast spelen ook het merk, de huurperiode en de huurtermijn een grote rol.

Neem contact op met onze commerciële dienst door te bellen naar +32 3 484 62 62 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

In de prijs die je ontvangt, zitten volgende zaken mee inbegrepen:

  • Geen beperking in werkdagen/werkuren
  • Verzekering
  • Bedienaar

WAT IS EEN KRAANWAGEN?

Met een kraanwagen huur je niet enkel meer kracht, maar ook een extra transportmiddel. De kraan is namelijk gemonteerd op een vrachtwagen. Ideaal om je te ondersteunen bij het heffen, hijsen en verplaatsen van objecten met een grote omvang of zwaar gewicht.

Kraanwagens zijn uitgerust met jib en winch. Hierdoor verplaats of verwijder je objecten met de grootste precisie.

KRAANWAGEN MET BEDIENAAR

Wil je een kraanwagen huren? Dan moet je een bedienaar mee huren. Onze bedienaars hebben de nodige certificaten en zijn professioneel opgeleid.

Zo garanderen we een efficiënte samenwerking tussen jouw team en onze bedienaar. De prijs van de bedienaar is inbegrepen in de huurprijs van je kraanwagen.

UITGEBREID AANBOD KRAANWAGENs TE HUUR

Met meer dan 45 jaar ervaring in het verhuren van kraanwagens heeft Maes Hoogwerkers een uniek en volledig aanbod. Welke kraanwagen je ook wil huren, je vindt hem bij Maes. Je bepaalt zelf voor welke periode je je kraanwagen huurt. Wij doen de rest.

BESCHIKBAARHEID KRAANWAGEN HUREN

Heb je dringend een kraanwagen nodig? Dankzij ons groot aanbod kraanwagens helpen we je snel en vakkundig verder. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Montaco is telefonisch 24/24 bereikbaar bij noodgevallen.

 +32 3 484 62 62

Veelgestelde vragen over huren Kraanwagen

HOEVEEL GEWICHT KAN EEN KRAANWAGEN HEFFEN?

Het gewicht dat een kraanwagen kan verzetten is afhankelijk van het model dat je kiest. De krachtigste kraanwagen in ons assortiment heft tot 30,5 ton. Deze kraan heeft:

  • Dwangsturing
  • Afstandsbediening
  • Hydraulische lier van 2,7 ton
  • Hydraulische jib
  • 2 manuele verlengstukken
  • Semi-dieplader.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen