FotoTypeHoogteMeer info
Klubb K38PKlubb K38P

13.80m

Klubb KL32Klubb KL32

12.5m

Klubb KL32 XLKlubb KL32 XL

12.5m

MAES RENT & SALE

KLEINE HOOGWERKER HUREN

Met een mini hoogwerker bereik je veilig en efficiënt plaatsen tot 25 meter hoog. Rent & Sale heeft een uitgebreid aanbod kleine hoogwerkers te huur voor een zelf te bepalen periode en termijn.

Onze prijzen zijn inclusief:

 4.000 km per maand
 Verzekering
 De maandprijs is voor een volledige maand en niet per week
 Geen beperking in werkuren / dagen

Contacteer ons voor meer informatie, een offerte of een demonstratie.

HOEVEEL KOST HET OM EEN MINI HOOGWERKER TE HUREN?

Je huurt een mini hoogwerker al vanaf 185 euro per dag (exclusief btw). In deze prijs zit je verzekering inbegrepen. Wil je een kleine hoogwerker huren voor een hele maand? Dat kan al vanaf 2.160 euro.

Wil je een mini hoogwerker huren voor een langere termijn? Neem dan gerust contact op. Samen bespreken we jouw wensen en we bezorgen je een offerte op maat.

WAT IS EEN KLEINE HOOGWERKER?

Een kleine hoogwerker is een hoogwerker die je zelf mag besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Bij een mini hoogwerker is een hoogwerker gemonteerd op het chassis van een bestelwagen. Door zijn beperkte omvang verplaats je de kleine hoogwerker eenvoudig van A naar B. Ideaal op kleinere werven of voor werken op beperkte hoogtes.

Heb je nog nooit een hoogwerker bediend? De bediening van een mini hoogwerker is heel eenvoudig. Met één druk op de knop breng je de hoogwerker waterpas naar de juiste hoogte. Kom gerust langs voor een demo.

EEN KLEINE HOOGWERKER HUREN?

HIER DIEN JE REKENING MEE TE HOUDEN

Wil je een kleine hoogwerker huren? Dan is een rijbewijs B vereist. Daarnaast moet een bekwaam persoon de hoogwerker bedienen om de veiligheid te garanderen.

Er gelden geen beperkingen in werkuren en dagen. Je moet wel rekening houden met een maximum van 4.000 km per maand. Is de afstand die je moet afleggen groter? Dan verwerken we dat mee in je offerte op maat.

UITGEBREID AANBOD KLEINE HOOGWERKERS TE HUUR

Met meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van zowel grote als kleine hoogwerkers heeft Maes hoogwerkers een uniek en volledig aanbod. Welke hoogwerker je ook wil huren, Maes helpt je verder. In ons aanbod vind je ook andere hoogwerkers zoals de hoogwerker op bestelwagen en de hoogwerker op vrachtwagen.

BESCHIKBAARHEID KLEINE HOOGWERKER HUREN

Dringend een kleine hoogwerker nodig? Dankzij ons groot aanbod kunnen we jou snel helpen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

24/7 bereikbaar bij noodgevallen.

 +32 3 484 62 62

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER HUREN Kleine hoogwerker

Moet ik een bedienaar huren bij een kleine hoogwerker?

Je hoeft een kleine hoogwerker niet met een bedienaar te huren. Geen bekwaam persoon ter beschikking? Dan kan je tegen een meerprijs een bedienaar bij Maes hoogwerkers huren.

Contact

+32 3 484 62 62
info@maeshoogwerkers.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BE0462.922.701

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen