Hoogwerker kopen

Hoogwerker kopen

Een hoogwerker kopen? Dan verwijzen we je graag door naar onze collega’s van Maes Rent & Sale. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwerkers zonder bedienaar. Maes Rent & Sale biedt een uitgebreid assortiment hoogwerkers op bestelwagen en hoogwerkers op chassis cabine tot 3,5 ton aan. Allemaal geschikt voor rijbewijs B. Liever een elektrische hoogwerker kopen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Ben je in het bezit van een rijbewijs C en wil je een hoogwerker gebouwd op een vrachtwagenchassis van meer dan 3,5 ton kopen? Dan kan je bij Maes Rent & Sale terecht tot een werkhoogte van maar liefst 103m.

Maes Rent & Sale biedt een uitgebreid gamma van verschillende leveranciers aan. Ze surfen mee op onze ervaring en vakkennis en bieden zo de laatste nieuwe trends en technologieën aan.

Hoogwerker op chassis cabine kopen

Assortiment hoogwerkers voor verkoop

Hoogwerker kopen?

Hier houd je best rekening mee

Wanneer je een hoogwerker koopt, is het belangrijk dat je rekening houdt met enkele factoren.

  • Afhankelijk van de hoogwerker die je kiest/ nodig hebt, kan het zijn dat je een zwaarder rijbewijs nodig hebt dan een rijbewijs B.
  • Bij zware machines is het sterk aangeraden om een opleiding te volgen of de hoogwerker enkel te laten besturen door een ervaren bedienaar. Zo verzeker je je eigen veiligheid en heb je bij ongelukken bewijs voor de verzekering dat je bekwaam bent om de hoogwerker te besturen.
  • Koop je een hoogwerker aan voor werken op de openbare weg? Dan heb je waarschijnlijk een vergunning nodig. Onze zusteronderneming Traffic Signs helpt je hier graag mee verder.
Rent and Sale

Hoeveel kost een hoogwerker?

De prijs van je hoogwerker wordt bepaald door een hele hoop factoren. Jouw veiligheid staat te allen tijde op de eerste plaats. Daarom kies je best een hoogwerker van hoogstaande kwaliteit. We raden je dan ook aan om te kiezen voor:

  • Een hoogwerker van een vertrouwd merk
  • Een nieuwe hoogwerker of een tweedehands hoogwerker in perfecte staat
  • Een betrouwbare leverancier die kennis heeft van hoogwerkers

 

Alle hoogwerkers voor verkoop van Maes Rent & Sale voldoen aan deze voorwaarden. Werken op hoogte en strikte veiligheidsmaatregelen gaan altijd hand in hand. Daarom krijg je na de aankoop van je hoogwerker altijd een duidelijke demonstratie.

Een hoogwerker voor verkoop gezien dat je interesseert? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heb je eenmalig een hoogwerker van hoogstaande kwaliteit nodig? Dan is het een betere optie om een hoogwerker te huren.

Multitel MJ20S

Levertermijn hoogwerker

De levertermijn van jouw hoogwerker hangt af van de hoogwerker die je kiest. De meeste hoogwerkers van Maes Rent & Sale zijn meteen leverbaar, andere zijn enkel beschikbaar op bestelling. De levertermijn hangt dan af van onze leverancier.

Als je doorklikt op het type hoogwerker dat jou interesseert, vind je bij ‘beschikbaarheid’ meer informatie over de levertermijn van je hoogwerker.

Meer informatie over een hoogwerker kopen

Zit je nog met vragen rond de aankoop van je hoogwerker? Heb je nood aan advies voor je de knoop doorhakt? Ons ervaren team staat klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de ideale hoogwerker.

Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Contact

+32 495 29 29 88
rentandsale@groepmaes.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle
BTW BE0568.991.805

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen