Isoli Takelwagen kopen

Bergingsvoertuig huren

Maes Rent & Sale

Verkoop bergingsvoertuigen en takelwagens

Met een bergingsvoertuig of takelwagen verplaats of stockeer je eenvoudig voertuigen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te rijden. Denk aan pechgevallen, verkeersongevallen, voertuigwrakken, parkeerovertredingen of simpelweg het transport van voertuigen.

Heb je een bergingsvoertuig nodig om jouw project te ondersteunen? Maes Rent & Sale heeft een groot aanbod bergingsvoertuigen en takelwagens voor verkoop. Onze takelwagens worden niet verhuurd. 

Particulier of professional? Altijd welkom bij Maes Rent & Sale.

Wat is een bergingsvoertuig?

Een bergingsvoertuig, ook wel gekend als een takelwagen, is een voertuig dat wordt gebruikt om andere voertuigen te verplaatsen, te bergen of te slepen. Bergingsvoertuigen zijn uitgerust met een takelmechanisme, hijskranen, lieren of andere apparatuur die nodig is om beschadigde, gestrande of onbruikbare voertuigen te verplaatsen.

Takelwagens of bergingsvoertuigen hebben verschillende configuraties. Een platte laadbak, een kantelbed, een achterlader of een inrijplaat. Zo is het mogelijk om verschillende soorten voertuigen te bergen en verplaatsen.

Contacteer ons gerust voor advies op maat van jouw project. 

Takelwagen huren

Beschikbaarheid takelwagen of bergingsvoertuig

Jouw takelwagen is beschikbaar op bestelling. De levertermijn hangt dan af van onze leverancier.

Zit je nog met vragen rond de aankoop van je takelwagen? Of wil je graag nog extra advies? Ons ervaren team staat klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de ideale takelwagen.

Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Contact

+32 495 29 29 88
rentandsale@groepmaes.com
Boudewijnlaan 5, 2243 Pulle

Openingsuren

Ma – Vr: 8u00 – 17u30
24/7 service bij noodgevallen